Activiteiten

Themadagen

De Nederlandse Geologische vereniging organiseert verschillende themadagen per jaar.  Deze kunnen gaan over bepaalde groepen fossielen, mineralen, stenen of geologische processen.  Er wordt een aantal lezingen gehouden en daarnaast worden er verzamelingen getoond. Tijdens de themadagen is er gelegenheid om anderen te ontmoeten die ook een interesse hebben in de geologie. Ook is er meestal een "geologische markt". De themadagen worden gehouden  in het  Koningsbergergebouw van de UU, Budapestlaan 4b, Uithof-Utrecht.

 

De data en onderwerpen voor de themadagen treft u aan in de Agenda.

De volgende themadag is nog niet bekend i.v.m. corona.

 

Klik op het kopje Themadagen hier boven om een overzicht te vinden van vroegere en toekomstige themadagen. 

 

Bereikbaarheid

Het adres is: Koningsbergergebouw van de UU, Budapestlaan 4b, Uithof-Utrecht.

Per auto: A28, afslag De Uithof. Borden Budapestlaan/Princetonplein volgen. Bij het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen. Openbaar vervoer: stadsbus 28 van Utrecht Centraal naar de Uithof (reistijd ca. 20 minuten). Uitstappen halte "Botanische tuinen".

Als er een ander evenement in de Uithof is zijn er soms verkeersregelaars die u een verkeerde kant proberen uit te sturen. Zeg ze dan dat u naar TNO moet.  In zo'n geval kan parkeren een probleem zijn. Helaas weten wij niet vooraf wanneer evenementen door afdelingen van de universiteit georganiseerd worden.

 

Algemene ledenvergadering

Klik op het kopje 'Algemene ledenvergadering' voor de informatie van de ALV op zaterdag 13 februari 2021.

 

Excursies en overige buiten activiteiten

Klik op het kopje 'Excursies en overige buitenactiviteiten' voor een overzicht van vroegere en toekomstige excursies en overige buiten activiteiten georganiseerd door de NGV of andere partijen.