Virtual Tours’ - online op reis met James Cresswell
22-11-2020 00:00:00

James Cresswell (GeoWorld Travel) organiseert en begeleidt geologische reizen over de hele wereld voor iedereen die daarin geïnteresseerd is. Qua aanpak vergelijkbaar met wat Georeizen doet. Door corona zijn de reizen stilgevallen. Vanuit zijn huiskamer in Wales verzorgt hij online Powerpoint-presentaties over reizen die hij in het verleden heeft uitgevoerd. Hij maakt gebruik van Zoom. Deelnemers uit de hele wereld kunnen zich inschrijven en ontvangen daarna een email met een link die toegang biedt tot de presentatie.

 

De presentatie duurt ongeveer drie kwartier, na afloop is er de mogelijkheid om vragen te beantwoorden via de chatfunctie.

 

Een ‘virtual tour’ gaat altijd over 1 bepaalde reis. Op een vooraf bepaalde datum doet hij de sessie twee keer daags. Om 10.00 uur ’s ochtends en 19.00 uur ’s avonds (Nederlandse tijd!) De sessies kunnen bijgewoond worden door maximaal 100 deelnemers. De ochtendsessie is minder druk dan de avondsessie. 

Gepland staan: 

  • 1 december 2020: Engeland & Wales 
  • 17 december 2020 : Namibië.  

 

James nodigt NGV-leden bij deze ook uit om zijn sessies bij te wonen. Voor meer informatie en om je in te schrijven ga naar de website: https://www.geoworldtravel.com/Virtual-Tours.php. .  

 

Let op: je moet je voor iedere sessie apart inschrijven door te klikken op de betreffende blauwe knop met opdruk REGISTER xxx.  En nogmaals: tel een uur op bij de genoemde tijd als je de presentatie in Nederland bijwoont. 

 

Deelname is overigens gratis. De NGV wenst u een ontspannen en, wie weet, leerzaam uurtje toe!