Online lezingen Paleobiologische Kring najaar 2020
15-11-2020 00:00:00

Beste paleontologisch geïnteresseerde,

 

Met het spijtig genoeg uitvallen van veel activiteiten de afgelopen maanden hebben wij als bestuur van de Paleobiologische Kring gepuzzeld over wat we nu wél kunnen organiseren in deze vreemde tijden. Om elkaar toch (digitaal) te kunnen opzoeken en wat verlichting te bieden dit jaar zullen wij een serie van online paleontologische lezingen aanbieden, namelijk de ‘Autumn Paleo Lecture Series’.Zie de bijgevoegde poster voor meer informatie of kijk op onze website: http://www.paleobiologischekring.org/homepage/?p=2156.

 

Deze korte serie bestaat uit drie lezingenavonden die tweewekelijks plaatsvinden om 20.00 uur, namelijk op woensdag 18 november, 2 december en 16 december. De eerste twee avonden (met lezingen in het Nederlands) staan open voor zowel leden als niet-leden, waarna wij de serie afsluiten met een Engelstalige lezing van gerenommeerd Brits paleontoloog prof. Phil Manning op woensdag 16 december. Deze laatste lezing is alleen beschikbaar voor leden van de Paleobiologische Kring. Voor slechts 12,50 euro per jaar wordt u al lid van de Paleobiologische Kring en hiermee kunt u de lezing van 16 december bijwonen en elke andere avondlezing die we in 2021 zullen organiseren.

 

Wilt u ook aanwezig zijn bij onze lezing(en)? Meld u zich dan aan via onderstaand(e) inschrijfformulier(en), dit is verplicht. De lezingen zijn verder gratis toegankelijk en zullen plaatsvinden via het online meeting platform Zoom.

 

Inschrijving 18 november: https://forms.gle/j4VHmSvZ2ow1Cb7n6

Inschrijving 2 december: https://forms.gle/UqFSTubofH3WtTDR9

Inschrijving 16 december (alleen voor leden): https://forms.gle/XGRW1psym6qvdNba9

 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via pbkring@gmail.com. Hopelijk tot ziens bij de lezingenserie!

 

Namens het gehele bestuur van de Paleobiologische Kring,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Riemer Stelwagen

Secretaris Paleobiologische Kring