skip to Main Content
Eerste exemplaar Peelrandbreukspecial overhandigd aan Mevr. Ina Adema CdK Provincie Noord-Brabant.
Maandag 30 november 2020 heeft de voorzitter van de Nederlandse Geologische Vereniging, Clarinus Nauta, het eerste exemplaar overhandigd aan mevrouw Ina Adema Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant.

 

Het onderstreept het gezamenlijk belang dat bestuurders en de Nederlands Geologische Vereniging hebben namelijk beleid maak je op basis van kennis en het delen van kennis met jongeren / onderwijs. Bij deze overhandiging waren ook aanwezig Ronald van Balen; Marieke Moorman (voorzitter Geopark Peelhorst en Maasvallei) burgemeester van de gemeente Bernheze.
Een videoverslag treft u aan als u deze link aanklikt: https://youtu.be/6P9EHWVA2mM.

 

Dankzij een geoormerkte subsidie is de NGV in staat om Aardrijkskunde docenten een gratis exemplaar te sturen van de Peelrandspecial. Als u een exemplaar wilt aanvragen dan graag via deze link: https://forms.gle/Y3ZXRAgFh6Fxno1D6.
Back To Top