NGV cursus 'Het Atropoceen gedefinieerd'

De cursus 'Het Atropoceen gedefinieerd' gaat op 03 februari 2018 van start. U kunt zich nog tot 1 januari 2018 opgeven. Klik hier voor meer informatie, klik hier voor registratie.

Lezingencyclus 2017/2018, Hunebedcentrum, Borger

Ook dit jaar is er weer een lezingencyclus in het Hunebedcentrum in Borger. Dit seizoen is gekozen voor het thema 'Evolutie van de Flora en Fauna – Cruciale Ontwikkelingen'.Voor verdere informatie en aanmelden klik hier.

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE NEDERLANDSE GEOLOGISCHE VERENIGING

Meer over...Sponsors

De NGV - homepage

ATTENTIE:

De ledenadministratie is wegens de feestdagen gesloten van 13 december 2017 tot en met 8 januari 2018. Uw mail of aanmelding blijft bewaard en wordt na 8 januari 2018 in behandeling genomen.

 

!!!  ATTENTIE  ATTENTIE  ATTENTIE  !!!

Kees Hendrix melde bij het verlaten van zijn bezoek aan de Themadag Geologie- en Archeologie dat zijn jas weg was. Vermoedelijk heeft een bezoeker een verkeerde jas meegenomen. Bij de balie van het gebouw is aan het einde van de dag een jas aangeboden van het Merk Craft Gear, zwart met Capuchon. Aangetroffen zijn zakdoeken en een kaartje met Thebe ledenvereniging Medipoint. Degene, die abusievelijk zich van een verkeerde jas heeft voorzien, wordt verzocht z.s.m. contact op te nemen met de secretaris van de NGV telefoon 0182 - 382 016 en/of met Kees Hendrix tel. 06 - 5517 7680.

 

 

 

Sinds 1946 begeleidt de NGV geïnteresseerden in de geologie en biedt een platform aan de leden om zich in de geologie verder te ontwikkelen en er plezier aan te beleven.

 

Bindmiddel is het 5 / 6 maal per jaar verschijnende blad Grondboor & Hamer waarin de redactie ruimte geeft aan leden en anderen. Daarin is ook het verenigingsnieuws en nieuws uit de afdelingen opgenomen.

 

Lees meer...

DE NGV ZOEKT

VRIJWILLIGERS

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij bepaalde taken zoals het organiseren van themadagen, het organiseren van cursussen, etc. Veel van de taken kunt u thuis doen wanneer het u uitkomt.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Paul van Olm of Shirley van Heck.

Grondboor & Hamer - 2017 nr 5/6
Grondboor & Hamer - 2017 nr 5/6