Oproep omtrent Kaart 10, Belgiƫ en Nederland

Op een NGV thema-dag ongeveer een jaar geleden zijn morfologische kaarten uitgedeeld.

Kaart 10, België en Nederland, mist in mijn kaarten-set omdat deze stapel....

Themadag Krijt

Op zaterdag 24 november 2018 organiseet de NGV de themadag Krijt. Voor het programma klik hier, voor registratie klik hier.

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE NEDERLANDSE GEOLOGISCHE VERENIGING

Meer over...Sponsors

De NGV - homepage

Sinds 1946 begeleidt de NGV geïnteresseerden in de geologie en biedt een platform aan de leden om zich in de geologie verder te ontwikkelen en er plezier aan te beleven.

 

Bindmiddel is het 5 / 6 maal per jaar verschijnende blad Grondboor en Hamer waarin de redactie ruimte geeft aan leden en anderen. Daarin is ook het verenigingsnieuws en nieuws uit de afdelingen opgenomen.

 

Lees meer...

AVG

Naar aanleiding van de nieuwe privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ook wel bekend als 'GDPR'), die op 25 mei 2018 van kracht is geworden, is de NGV verplicht haar leden en belangstellenden op de hoogte te brengen welke gegevens de NGV van een ieder bijhoudt. In het kader daarvan is er een privacyverklaring opgesteld.

 

DE NGV ZOEKT

VRIJWILLIGERS

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij bepaalde taken zoals het organiseren van themadagen etc. Veel van de taken kunt u thuis doen wanneer het u uitkomt.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Clarinus Nauta.

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

Grondboor en Hamer - 2018 nr 4
Grondboor en Hamer - 2018 nr 4